e-p-o 18.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 witam, podjąłem decyzję: chcę się budować: wiem gdzie, wiem co (bliźniak) tylko nie wiem jak ma wyglądać. Projekty gotowe raczej odpadają - nie ma ich zbyt wiele jeśli chodzi o bliźniaki. Mam prośbę do szanownych forumowiczów z Trójmiasta: Czy ktoś może mi polecić jakiegoś dobrego i taniego architekta? ile kosztuje projekt indywidualny na naszym trójmiejskim rynku???[/color][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 18.09.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Witaj, Wejdz na watek Grupy Trojmiejskiej, wybierz klawisz 'Odpowiedz' zamiast 'Nowy temat'. Wowczas Twoj post zostanie dodany do watku Trojmiejskiego a nie jak w tym przypadku do dzialu Klub Budujacy. A poza tym witaj na Forum i w Grupie Trojmiejskiej Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciunio 22.09.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 E-P-O!Ja wykonywalem projekt indywidualny, bo zaden z gotowych mi nie odpowiadal. Namiar na architekta: Tomasz Skrobun 500 217 895. Pracownia projektowa miesci sie w Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.10.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Witaj! Biuro projektowe Jota w Gdańsku,ul.Bacha 35,tel.3063408,3063409. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts