janrenovate 02.10.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Podlasie spi?czy wyjechało dokadś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 30.10.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Nie spi, nie śpi, ale mozna nas znaleźc na forum Grupa Podlaska http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9164&start=1500&postdays=0&postorder=asc&highlight= Widziałem, że masz doświadczenie w budowie domów szkieletowych.Zastanawiam się nad tą technologią ale mam pewne watpliwosci- wkrótce zadam Ci kilka pytań, ok?Pozdrawiam!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 31.10.2005 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Tak owszem mam doświadczenie w budownictwie szkieletowym,znam tez kilka osób lepszych odemnie;-))Pytaj o wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 01.11.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Hej!to na poczatek pytanie banalne ale dla mnie bardzo ważne- dla konkretnego projektu i spodziewanego efektu końcowego (ciepło w domu), która technologia będzie tańsza- szkielet czy tania ceramika? I którą technologię łatwiej będzie zepsuć? Pytam o to drugie, bo biorąc nawet sprawdzoną ekipę nie mam pewności, czy czegoś nie spartaczą...Pozdr.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts