yareckey 06.12.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witajcie, raz juz pisałem http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=53451&highlight=progress o fantastycznej firmie Progress i myslalem ze nigdy wiecej nie bede musial do tego wracac, o jakze sie mylilem... Do dzis tego nie zalatwili, napisalem w koncu do nich pismo z "reklamacja" (bo jak wiadomo rozmowa telefonicznato zaden dowod) i znow czekam.... Bo coz innego mi pozostalo, sad??? Rece mi juz opadly... Nie dajcie sie zwabic ich oferta, skadinad bogata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 06.12.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Cześć, a my tam właśnie drzwi mamy zamówione Hmm, no poczekamy - zobaczymy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yareckey 06.12.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Mama nadzieje, ze wszystko bedzie O.K. . Dajcie znac jak poszlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 06.12.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dam znać, chociaż pewnie nie tak szybko, bo w umowie termin dali dwa miesiące ( koniec stycznia) Mieliśmy sie wprowadzac na Swieta, ale m.in. przez brak drzwi nie damy rady Wiem, ze ludzie mieszkają i bez drzwi, ale przy małym dziecku, to będzie trudne, jednak się hałasuje pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts