ewa.szn 26.03.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witajcie... Szuakm nowych sasiadow z Dobrej, z Doluj... Jestem na progu budowy domu w Dobrej i chcialabym Was poznac. Odezwijcie sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witajcie... Szuakm nowych sasiadow z Dobrej, z Doluj... Jestem na progu budowy domu w Dobrej i chcialabym Was poznac. Odezwijcie sie ... to sie odzywamy i zapraszamy do naszej grupki......... klub budujacych-grupa szczecinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 26.03.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 witaj irma..fajnie ze ktos poza mna tu jest...skad jestes? musisz...lub musicie..( jesli jest nas na ten czas wiecej ) mi wybaczyc to moje pisanie...mialo sie wyswietlic w grupie szczecinskiej...a stworzyl sie nowy temat..lae jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 witaj irma..fajnie ze ktos poza mna tu jest...skad jestes? musisz...lub musicie..( jesli jest nas na ten czas wiecej ) mi wybaczyc to moje pisanie...mialo sie wyswietlic w grupie szczecinskiej...a stworzyl sie nowy temat..lae jazda! to raz jeszcze sprobuj...nie musisz twoarzyc nowego tematu...tylko kliknij grupa szczecinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts