Dyletant 29.04.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Czyżbym był jedynym budującym w tej okolicy? Może jednak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyletant 01.05.2003 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2003 A więc jednak... Tylko ja się buduję w tej okolicy. Ech żyźń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyletant 01.05.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2003 A więc jednak... Tylko ja się buduję w tej okolicy. Ech żyźń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwilczek 20.10.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Właśnie jestem na etapie szukania działki w tych okolicach i zastanawiam się co wybrać. Oglądałem parę w Joachimowie ale tam b. blisko będzie leciała autostrada. Wiec teraz jeżdzę po okolicach i sprawdzam. pzdr.MAteusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts