arci 01.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Witam Wszystkich serdecznie. Jestem na etapie poszukiwania dzialki budowlanej polozonej w Izabelinie (ew. Hornowku). Czy mozecie mi wyjasnic co przemawia za wyborem Izabelina, a co za wyborem Hornowka? Pozdrawiam, arci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witaj cena J i zajrzyj tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=28389&start=780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arci 02.11.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 OK cena, ale ja determinuja pewne czynniki, nieprawdaz?Wlasnie one mnie interesuja. Z drugiej strony porownujac ogloszenia - ceny dzialek w Hornowku nie ustepuja tym z Izabelina C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Prawdaż, prawdaż.....kształt, położenie wg stron świata, sąsiedztwo, dojazd, media,.......etcJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts