6dziewiatka7 21.02.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Dzień Dobry i ja chcę się do Was kochani przyłączyć. Na razie jestem na etapie szukania banku w internecie. Mąż ma pracę , ja niestety nie Nie wiem, który wybrać, wkład własny 0:( , ale mamy działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Działka to baaaardzo dużo. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 22.02.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witaj 6dziewiatka7 . Też jestem z Lublina. Jestem ciekawa gdzie masz działkę. Nie znam sie na kredytach, ale wydaje mi się, że Wam dadzą. Przy obecnych cenach ziemi działka to bardzo dużo i bank musi wziąść ten atut pod uwage. Jeśli zależy Wam na szybkiej budowie nie marnuj czasu- złóz papiery na warunki mediów ( tylko w Lubzelu na "dzień dobry" chcą kasę- ok. 150 z, z wodą cena zalezy od okolicy, gaz- gratis warunki ł). Mnie sporo czasu przeleciało przez palce , a teraz załuję, bo trudno nadgonić. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 22.02.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Was serdecznie:))))) Bardzo witam koleżankę z Lublinka dzialkę mamy w Leścach koło Garbowa, widzialam tam dużo ogłoszeń sprzedaży jak jesteś zainteresowana dam Ci namiary Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts