skrzych 28.03.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam wszystkich z Wilkszyna, razem z żoną i z przyjaciółmi kupiliśmy działki na Górce Wiśniowej obok najwyżej położonej budowy Pana Jacka M. Bardzo się cieszymy, że powstała taka baza informacji . Pozdrawiam wszystkich serdecznie Krzysztof S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 31.03.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=87975Jest już fajny wątek, polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alberciki 27.04.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 My również serdecznie witamy, mam nadzieję, że przyszłych sąsiadów W marcu staliśmy się właścicielami działeczki pod samym lasem, w odległości bodajże 3 działek od tej wysoko położonej budowy pana M. Coś słaby ruch na tym forum My na razie jestesmy na etapie poszukiwania projektu,ale mamy wielkie obawy co do możliwości w miarę szybkiego uzyskania w-z, wiadomo, działka rolna, obok jeszcze nikt nie zaczął budowy, tylko ten dom pana M., media tez na razie daleko, no i droga wirtualna jak narazie stąd tez moje pytanie do przyszłych Wilkszynian, kiedy zamierzacie zaczynac zmagania z budową? I jak Wam ida formalności papierkowe - mnie to trochę przeraża Ps. Ale tam teraz na wiosnę jest pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdi1978 17.07.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam Wszystkich Właśnie przymierzamy się do zakupu działki przy ul.Zielone Wzgórze. Cieszymy się że powstała Grupa Wilkszyńska i liczymy na wymianę doświadczeń pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts