mcvey 10.12.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Witam Jestem nowy na forum....tym bardziej w tym dziale...Przenoszę się rodzinnie pod Kraków ....szukam ekipy budowlanej z polecenia . Generalnie mam rozpocząć budowe na wiosne 2008. Budynek jednorodzinny niepopiwniczony. Parterowy bez poddasza użytkowego .225 mkw. Dach niestety skomplkowany 400 mkw. Reszta ceramika + wełna itp. Nie mam równiez nikogo od dachów ...więżby itp Bardzo was proszę o pomoc!!!Będę wdzięczny za każdy konakt lub radę Zeby nie by anonimowy podaje swojego e-meila [email protected] Pozdrawiam Budowa -Michałowice. działka płaska bez nachylenia 15 ar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 10.12.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ja mam bardzo dobrych fachowców , ale do wykończeniówki- może więc za kilkanaście miesięcy coś podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 To ja bardzo prosze o namiary na facetow od wykonczeniowki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 11.12.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Namiary wysłałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejasinsk 05.04.2011 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam, mam do sprzedania blaszak ( nie używany) za 900 złpustaki max oraz projekt dom w rododendronach 6P http://allegro.pl/projekt-dom-w-rodo...2.html#gallery Krzysztoforzyce --- okolice Krakowa ( tel 668850080 lub e-mail [email protected] , [email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts