monika.sz 24.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Witam wszystkich forumowiczów, Ja planuję rozpocząć budowę na wiosnę. Pomóżcie mi i doradźcie, co zrobić z pustakami: kupować teraz, czekać? Czy ceny spadną jeszcze w grudniu i styczniu? Podzielcie się swoimi doświadczeniami? A może podpowiecie gdzie kupić tanio i dobrej jakości??? I jeszcze jedno malutkie pytanko: czy zdacie solidnego architekta do wykonania adaptacji gotowego projektu??? Za wszystkie podpowiedzi dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazbyszek 02.12.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów, Ja planuję rozpocząć budowę na wiosnę. Pomóżcie mi i doradźcie, co zrobić z pustakami: kupować teraz, czekać? Czy ceny spadną jeszcze w grudniu i styczniu? Podzielcie się swoimi doświadczeniami? A może podpowiecie gdzie kupić tanio i dobrej jakości??? I jeszcze jedno malutkie pytanko: czy zdacie solidnego architekta do wykonania adaptacji gotowego projektu??? Za wszystkie podpowiedzi dziękuję Witam! Jeżeli zdecydowałeś się na pustaki to radzę kupić przed sezonem - ja kupowałem w sierpniu br. - płaciłem ponad 100 zł/m2+opłata za transport. Dokupowałem paletę w tej samej hurtowni w listopadzie - po 80 zł/m2, o dopłacie za transport nie było mowy. Fakt, że w sierpniu było szaleństwo cenowe spowodowane z trudnościami z dostępnością materiału materiału, które w takiej skali pewnie się nie powtórzą, ale taniej nie będzie, bo popyt będzie znowu duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skroniec112 12.12.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Kupuj teraz z dwóch powodów1) może nie zarobisz na tym ale też nie stracisz2) w tym roku odliczysz VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.12.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 1. Najlepiej kup połowę teraz a drugą połowę później.2. Znam, czasem nawiet sypiamy razem. To moja żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts