somusie 22.08.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Witam wszystkich z tych rejonów , co prawda widze jak powstają nowe domy , ale tu na forum nikogo nie mogę znaleźć ------ tak się oczy wypatruje i nic ---------- pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 22.08.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Witam,To moze przylacz sie do Grupy TrojmiejskiejPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somusie 22.08.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Bardzo chętnie , dzięki za radę ------ pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynapestka15wp.pl 10.04.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Zaczynam budowę w Chojnicach ale widzę że się troszkę spóźniłam ale może się jeszcze ktoś znajdzie? Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 07.01.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Zaczynam budowę w Chojnicach ale widzę że się troszkę spóźniłam ale może się jeszcze ktoś znajdzie? Pa Witam ja kupiłem działkę w Czersku i zaczynam załatwiać dokumenty do pozwolenia ,ale jest ciężko i jeśli ktoś chciał by mi pomóc to bardzo bym był wdzięczny za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sofii 27.02.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam wszystkich którzy tu jeszcze kiedyś zajrzą, będę zaczynała budowę w tej okolicy i aż stach się bać, bo czuję się w tej sprawie jak ledwo co kraczące niemowle!!! Może ktoś znajdzie się z dobrą radą i wesprze sąsiadów z okolic. Mamy już działkę, częśc kupinych materiałów i tylko czekamy na to, eż zelży mróz. Mam umówioną ekipę, jednak nie mam z nimi spisanej umowy, nie wiem jak to zrobić, znalazłam jakąś w inetrnecie, która by mi najbardziej odpowiadała, jednak czy to dobry pomysł. Pomocy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 02.03.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 witam Sofii Gdzie zaczynasz budowę ?? ja buduję w Czersku . jeśli czegoś potrzebujesz to pisz chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasia2705 15.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam! Buduję w Chojnicach. Na dzień dzisiejszy - stan surowy otwarty. Bardzo chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrTracy 23.05.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witam, buduję w Chojnicach.Będę teraz kupować styropian, podłogi - instalacje hydrauliczne itd.Fajnie byłoby zmontować grupę zakupową, można by dostać spore upusty, nie wiem na ile to realne, bo wszyscy powinni kupować w mniej więcej tym samym czasie.pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuhoskar 28.02.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witam ja kupiłem działkę w Czersku i zaczynam załatwiać dokumenty do pozwolenia ,ale jest ciężko i jeśli ktoś chciał by mi pomóc to bardzo bym był wdzięczny za pomoc:) A z czym masz problem ja kupiłem w okolicach ale załatwiam wszystko w gminie czersk i chojnicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 28.02.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Myślę, że przez ten czas się uporał z problemami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian88 09.03.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam . już domek pobudowany i wykończenie zostało tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 10.03.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ja czekam na pogodę i ruszam z fundamentami.Projekt "Dom w borówkach 3" budowany ile sie da systemem gospodarczym.jedynym wrogiem będzie tylko czas bo po pracy popołudniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja_br 21.04.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam, niedawno odebraliśmy pozwolenie na budowę i jesteśmy na etapie poszukiwań kierownika budowy. Zrobiliśmy rekonesans po budowach i popytaliśmy budujących ludzi i za ciekawie to nie wygląda. Chcielibyśmy znaleźć kierownika, który będzie doglądać budowy, a nie ja rozpisywał na końcu dziennik budowy i kombinował co tu zrobić potem bo majsterek zrobił coś nie tak. Nie chcemy topić niepotrzebnie pieniędzy w poprawki więc szukamy kogoś sensownego. Zdajemy sobie sprawę że ekipy budujące są słabe bo widać to po budowach.Wstępnie zdecydowaliśmy się na tego kierownika budowy Górski Łukasz. Tu pojawia się problem bo wykonawca powiedział, że jeżeli będzie ten kierownik to on rezygnuje z roboty. Z drugiej strony widzieliśmy budowę którą on nadzorował i gadaliśmy z inwestorem który mówi że warto go wziąć. Sami nie wiemy komu teraz wierzyć czy wykonawcy czy inwestorowi.Jeżeli ktoś miał jeszcze styczność z tym kierownikiem to proszę o szczerą wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fuhoskar 15.08.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Witam buduje dom w czersku słyszałem o dobrej i taniej hurtowni w Chojnicach koło zus czy ktoś może mi dać namiary lub inną dobrą hurtownie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 03.02.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Koło zus to prefabet.Jak jeszcze potrzebujesz to jest na stronie prefabet osława namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts