stekopek 24.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Zapraszam wszystkich z tej okolicy budujących, tych którzy już wybudowali, oraz tych którzy mają dopiero zamiar budować.Polecajcie sobie wykonawców, przed partaczami i nieuczciwymi ostrzegajmy się....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka123 03.08.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witajcie. Jakoś pusto w grupie Wyszkowskiej:) albo nikt nie buduje w tej okolicy (w co oczywiście nie wierzę ) albo wszyscy są na budowach i nie mają czasu pisać Ja dopiero mam w planach rozpoczęcie budowy i co z tego wyniknie, zobaczymy. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.08.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 oooooo a ja myślałam że poproszę o namiary na ekipy z tych okolic a tu nic Buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka123 21.09.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Poszukuję namiarów na ekipę budowlaną w okolicach Wyszkowa, może ktoś ma sprawdzona i niedrogą, będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz_W 27.02.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam.Postanowiłem założyć grupę o trochę szerszym zasięgu dodając gminy ościenne znajdziecie ją pod tym adresem http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=2921 bo widzę że licho tu z dyskusją. W powyższej grupie znajdziecie ciekawą inicjatywę ZAKUP MATERIAŁÓW PO KORZYSTNYCH CENACH. Zapraszam Mariusz_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts