yetijoda 04.03.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 JA PROPONUJE ABY TEN TEMAT ZROBIĆ NOWYM POSTEM I DAĆ TU TAKIE PUNKTY JAK 1 FATALNI PROJEKTANCI , coś bym tu wpisał bo mam jeden typ2 MATERIAŁY3 TECHNOLOGIE4 WYKONAWCY5 SKLEPY I HURTOWNIE PROSZĘ WYPOWIEDZCIE SIĘ NA TEN TEMAT I JEŚLI TO MOŻLIWE NIECH KTOŚ Z MODERATORÓW TO ZACZNIE (bo wpisałbym się od razu) pozdrawiam grupę wołomińską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.03.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No coś napisałeś... A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yetijoda 04.03.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 może ktoś wie czy w Michałowie można zrobić przydomową oczyszczalnie czy tylko szambo('') pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yetijoda 04.03.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 a to że chciałem ostrzec przed tym panem !!! tylko nie wiem czy jak podam jego dane to nie naruszę ustawy o ochronie danych osobowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts