Slawlak 23.07.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Witam wszystkich Właśnie zaczynam zdobywać pozwolenia, więc nie jestem pewien czy mogę się przyłączyć do Klubu, ale zaryzykuję. Strasznie dużo stron zapisaliście, ale zanim je przeczytam, mam dwa pytania: 1. Czy Klub służy również do wymiany doświadczeń, namiarów na wykonawców itp., czy tylko do luźnych rozmów, 2. Jeżeli na 1 tak, to czy znacie jakichś możliwie tanich fachowców od badań geotechnicznych z Krakowa (chcę zbadać możliwość podpiwniczenia). Mam zamiar budować w Opatkowicach, i myślę że będę od tej chwili częstym gościem forum, ponieważ roi się tu od miłych, przyjaźnie nastawionych osób i dobrych rad Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.07.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Slawlak, tego typu informacje znajdziesz w dziale wymiana doświadczen, w klubie budującym piszemy o rónych rzeczach. Najlepiej poszukaj grupę krakowską oni będą mieli najlepsze namiary na ewntualych wykonawców itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.07.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Witam i życzę sukcesów w realizacji Twoich zamierzeń. W klubie (forum) uczestniczą także i osoby które dopiero planują w dalszej przyszłości budowę, remont czy tez coś innego. Jestem przekonany, że od Forumowiczów uzyskasz wiele cenych wskazówek i rad popartych nie tylko teorią ale przede wszystkim osobistym doświadczeniem ( zarówno dobrym jak i niestety talkże złym ) Ps. Bardzo miłymi słowami zakończyłeś swój post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawlak 23.07.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Eee właściwie to ten post miał znaleźć się w Grupie Krakowskiej Sorki.Dzięki za życzliwość.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts