tadzel 08.08.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 sprawdzałęm witrynke przed wakacjami ale byla pusto-nudna teraz cosik się ruszylo. A teraz o sobie. postawiłem chałupe w miejscowości Prace DUŻE na trasie Piaseczno Tarczyn. Na razie mam stan zerowy. Najwieksze doswiadczenie to mam ze zlodziejami. Juz po raz drugi zostalem załatwiony. Teraz zastanawiam sie co dalej. Po tych doswiadczeniach to wychodzi, ze nalezałoby zamieszkac w baraku na miejscu i pilnowac bo inaczej to nie ma zadnych szans. ostatnio ukradli wlaz dachowy. Takze wstawianie okien czy wykonastwo instalacji elektrycznej nie wchodzi w rachube. Pozdrawiam wszyskich budujących jako ludzi odwaznych w tym dzikim kraju.tadzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.08.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Tadzel, który to twój dom. Często jadę tą drogą na swoją działkę. Mimo, że dzielą mają od twojej budowy ze 2 km to ja jeszcze nie spotkałem się ze złodziejami. Odpukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 08.08.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Poproś maco aby umieścił cię na mapie budujących w okolicach Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 08.08.2003 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 od drogi tarczyn piaseczno nalezy wkrecic na Łoś przed tablicą park krajobrazowy zkręcic w prawo w las za lasem pierwszy dom. Można tez dojechac przez Leśną Polane nastepnie ul. pałacową / hi hi / polna przed skretem asfaltu na mostek. nastepnie w lewo pozniej w prawo i znow wlewo drugi dom po lewej. po prawej pole pole a dalej las. najwieksze zadupie najblizej Warszawy. To jedyna zaleta tej lokalizacji. Jak piaszczysta droga koło mojej działki przejdzie raz dziennie czlowiek to zaliczam to mowie ze dzis to jest duzy ruch uliczny. Cisza az uszy bola.Raj dla zlodziei.tadzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts