Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

witam po wakacjach

Gość tadzel

Recommended Posts

sprawdzałęm witrynke przed wakacjami ale byla pusto-nudna teraz cosik się ruszylo. A teraz o sobie. postawiłem chałupe w miejscowości Prace DUŻE na trasie Piaseczno Tarczyn. Na razie mam stan zerowy. Najwieksze doswiadczenie to mam ze zlodziejami. Juz po raz drugi zostalem załatwiony. Teraz zastanawiam sie co dalej. Po tych doswiadczeniach to wychodzi, ze nalezałoby zamieszkac w baraku na miejscu i pilnowac bo inaczej to nie ma zadnych szans. ostatnio ukradli wlaz dachowy. Takze wstawianie okien czy wykonastwo instalacji elektrycznej nie wchodzi w rachube. Pozdrawiam wszyskich budujących jako ludzi odwaznych w tym dzikim kraju.

tadzel.

od drogi tarczyn piaseczno nalezy wkrecic na Łoś przed tablicą park krajobrazowy zkręcic w prawo w las za lasem pierwszy dom. Można tez dojechac przez Leśną Polane nastepnie ul. pałacową / hi hi / polna przed skretem asfaltu na mostek. nastepnie w lewo pozniej w prawo i znow wlewo drugi dom po lewej. po prawej pole pole a dalej las. najwieksze zadupie najblizej Warszawy. To jedyna zaleta tej lokalizacji. Jak piaszczysta droga koło mojej działki przejdzie raz dziennie czlowiek to zaliczam to mowie ze dzis to jest duzy ruch uliczny. Cisza az uszy bola.

Raj dla zlodziei.

tadzel.