mariusz r 29.09.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Doskonale jezdze na motorze,czsami puszcze bombla nosem, ale na te strone to za chiny nie potrafie wejsc - obsluguje kompa od miesiaca bo chcialem cos wiecej poznac o budowaniu. pare osob mnie przywitalo cieplo ze Szczecina i dalej echo. Jestem nowy apolityczny wierzacy bez nalogow i bez pojecia o budowaniu i zamierzam na dodatek sie wybudowac z wami (to super) lub bez ( ) Na poczatek WITAM TYCH CO ZACZYNAJA SIE BUDOWAC I POZDRAWIAM TYCH CO SIE WYBUDOWALI Tez bym chcial radzic niz sie wypytywac ale mam nadzieje ze chociaz WY jestescie poczciwi i cierpliwi bo moje pytania beda was niepokoic przez najblizszy czas W/G zas.kto pyta nie bladzi Bo niezla nerwowa sie zapowiada ale wole to niz TESCIOWA....ale co tam 10 lat na to czekalem a jak zaczalem to juz nie ma odwrotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 30.09.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ciekawe, czy tylko ja nie rozumiem, czy reszta udaje mądrali i milczy. Wytłumacz, proszę tą soczewicę bo z młynem to wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 02.10.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Mariusz tym mottem chyba chce nam udowodnić, że jest Polakiem. Czy wszyscy w Szczecinie powtarzają w kółko ten Łokietkowy teścik, aby udowodnić, że żadne z nich "Miemce"? Ciekawe, wir we Wroclau sind natuerlich mniej czyły na takie niuanse Bez urazy Mariusz, życzę powodzenia i wytrwałości. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 02.10.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Jak zapewne zdążyłeś zauważyć, też nie idzie mi lekko z tym wskakiwaniem na określone stronki. Ale budowę właśnie zakończyłam i raduję się świętym spokojem. Więc forumowanie zaczynamy razem. Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts