ids 08.01.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Witam wszystkich w nowym roku. To moj pierwszy raz na tym forum, wiec wybaczcie wszyskie gafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.01.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Witam i jako "nowemu" wybaczam Tobie "krzyczenie" dużymi literami Życzę powodzenia w realizacji zamierzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka S 08.01.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Ja też jestem pierwszy raz na forum , choć przeglądam go bardzo często . Życzę wszystkim "pomyślnych cegieł "w nowym roku a sobie pozytywnej DECYZJI WZT - (czego i wy mi życzcie , proszę.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 09.01.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts