Piątka 13.03.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Witam i proszę o porady... Będę niedługo startować z budową domu na działce bardzo zalesionej, nad strumieniem... Wytniemy tylko to najbardziej konieczne..A zostanie sporo . I często poziom wody jest całkiem wysoki . Ale spoko, dom bez piwnicy i odsuniemy go dalej... Ale sobie myślę , że może musimy zastosować materiały o szczególnych parametrach ? Wilgoć, opadanie liści itp. ... Może odezwie się ktoś z doświadczeniem w tym temacie ? i zechce poradzić ? Jaka cegła? Jaki dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 13.03.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Też jestem zainteresowany uwagami doświadczonych forumowiczów na powyzszy temat, zamierzam budować w lesie, dośc miejskiego zgiełku, czas na powrót do natury. Tak więc czekamy droga "5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 14.03.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Wiara czyni cuda... Wiesz , szukałam podobnego postu, ale jakoś nic konkretnego do tego pytania nie znalazłam... A może zmiana tematu pomoże..? I dalej poczekam... pozdrawiam wszystkich leśnych i nieleśnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 17.03.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Proponuję poczytać http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=207719&highlight=&sid=d92d8c1d9906848f95e071360fe38a3f#207719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts