AnnaRz 16.04.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Witam wszystkich wybudowanych, budujących i będących budować (ja) domki cv działki miejscowość - Banino powierzchnia - 1316m2 budowa domu – 2004r (mam taką nadziej, że się rozpocznie) projekt - na zamówienie, po obejrzeniu 100... gotowych projektów nic nam nie odpowiadało, zawsze należałoby nanieść poprawki a nie zawsze były one możliwe a skoro dom będębudować na całe życie to niech będzie wg moich widzimisie:) zalety i wady: naszym mankamentem działki jest wjazd od południa a zaletą że jest położona od północy obok lasu, za lasem bajorko i daleko od głównej drogi pozdrawiam AniaRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 16.04.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 bardzo przepraszam, ze news poszedl do glownego katalogu klubu budujacego, mialo pojsc na trojmiasto, ale jak widac jestem nowa i sobie nie radze:( czy mogbyktos mnie uswiadomic dlaczego tak sie stanelo i co zrobic aby poslac to dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 16.04.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Zamiast klikać "Nowy temat" kliknij "Odpowiedz" pod ostatnim postem w Grupie Trójmiejskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaRz 16.04.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 juz sobie poradzilam:) dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts