mva 24.02.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Witam grupę warszawską, chciałem się przyłaczyć ponieważ w tym roku zaczynam budowę - 50km od W-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 24.02.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Będąc w grupie warszawskiej naciśnij "odpowiedz", a wtedy twoja wiadomość tam pozostanie. Naciskając "nowa wiadomość" tworzysz nowy wątek i może on nie dotrzeć do osób do których był kierowany. A gdzie się budujesz? Alicja z Grodziska Maz. <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2003-02-24 12:59 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mva 24.02.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Wiem, Wiem Alicjanka. Dzisiaj poniedziałek więc dorwała mnie pomroczność jakaś. I wstyd się przyznać bo ja człowiek z IT.Ja buduję się w okolicach Żyrardowa. Pozdrawiam Ps. Nienawidzę poniedziałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Proszę o zapoznanie się z naszą ofertą budowlaną.http://www.deks.plWszelkie zapytania prosimy kierować [email protected]Miejsce budowy nie stanowi dla nas problemu.Jezeli jesteście państwo zainteresowani prosimy o podanie nazwy projektu i biura achitektonicznego w celu wyceny kosztów.Na zyczenie apewniamy materiały budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts