forum_user 16.02.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2003 Czejść tu artur jestem z łodzi. przyjmiecie mnie do swojej grupy? mam działkę w tuszyn -las piękn okolica a naniej wykopana studnię przyłacze gazowa prąd który jeszcze jes chociaż niema licznika. 10 lat temu była zaczęta budowa tz. fundamenty ściany i strop. ściany z pustaków strop żelbetonowy. strop przecieka bonie był nigdy przykryty. projekt jest ładny i prosty dach 30 stopni. wybużyć i zaczać od poczadku czy zacząć od zmiany projektu i całą zabawę od nowa, pozwolenia, projekt. a także hurtownie, w których można się potargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.04.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Trudno ci cokolwiek poradzć bez oceny stanu obecnego budynku, ale jeżeli jest kiepsko to zapewne zmieniłbym projekt i zaczynał od nowa. Łatwo zapewne nie będzie ale nikt nie jest w stanie obiecać że po ewentualnym doprowadzeniu do stanu używalności obecnego budynku w przyszłości nie wyjdą jakieś kruczki.http://www.deks.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rekma 26.04.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Witaj , wydaje mi się że powinieneś zacząć od poproszenia konstruktora o ocenę techniczną Twojego domu. poza tym sądzę z tego co piszesz że może być tak że ze względu na brak postepu robót na budowie pozwplenie na Twój dom już wygasło i to może być powód dla którego formalności urzędowe Cię nie miną. Wiele wyjasni Ci zapewne wizyta takiego konstruktora, ale nie jakiegoś pana Józia co to niby zna sie na budowaniu a konstruktora z uprawnieniami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A D 26.04.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Prowadzenie inwestycji - wszystkie formalności, uzgodnienia w urzędach Nadzór budowlany, doradztwo Zapraszam. Kontakt: [email protected] i tel. 0 601 354 722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts