jerzymat 26.04.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Powiedzcie, gdzie nalezy złozyć oświadczenie kirownika budowy i plan Bioz? Właśnie rozpocząłem budowę i poinformowano mnie, że musze powiadomić odpowiedni organ. Urzędy terenowe od tego roku tego nie przyjmują, rzucono mi hasło: Sienkiewicza. Pytam się Was, gdzie na Sienkiewicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 29.04.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Powiatowy Inspektorat Nadzoru Budowlanego dla M.St.W-wy, ul. Sienkiewicza 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzymat 29.04.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Dzieki wielkie, wiedziałem, że znajdzie się ktoś kto poda mi rękę. Co prawda zdążyłem już sam ustalić namiar. Niemniej jednak WILKIE DZIĘKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts