forum_user 29.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 wymaina kjontaktów , informacje , pogaduszki, rybniczanie i okoliczni prosz esie wpisywać. może taka grupa też wypali ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 wymaina kjontaktów , informacje , pogaduszki, rybniczanie i okoliczni prosz esie wpisywać. może taka grupa też wypali ?? pozdrawiam raczej nie wypali, bo: jako Gość jesteś jak UFO, niezidentyfikowany, bo, są już takie grupy jak Górny Śląsk, Zagłębie, Gr. Częstochowska, Beskidy, więc proponowałbym Tobie korzystać z tego co już jest dostępne niż rozmieniać na drobne. Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komeniusz 14.05.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Witam !Jestem kosztorysantem .Mam własny program kosztorysowy .Potrzebujecie Państwo kosztorys budowlany .Moje namiary kom. (0) 505 645 728 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
James 007 20.12.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Chetnie z kims pogadam , ja buduje w Orzepowicach wlasnie szukam kogos od co i wod kan moze masz jakies doswiadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts