monument 28.01.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Witajcie krajanie! Pilnie poszukuję porządnej ekipy do budowy domu 150 mkw (wiosna 2006) od początku po dach,czy możecie mi pomóc......? Doradzcie czy budować z maxa ,czy z Bk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Hej Zajrzyj tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=1635&start=6540 , jest na troszkę z Lublina rodem Moja ekipa akurat pracuje dalej nad wykończeniem, ale na pewno ktoś z forum poleci Ci swoich murarzy. Ja mogę polecić bardzo dobrych dekarzy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 29.01.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 dziękuję za podpowiedz, jeśli możesz to proszę o tel. do dekarzy , a jeśli masz troszeczkę więcej czasu to może jakaś podpowiedz gdzie kupić dobry materiał,okna,dachówkę itp...... z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.01.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 dziękuję za podpowiedz, jeśli możesz to proszę o tel. do dekarzy , a jeśli masz troszeczkę więcej czasu to może jakaś podpowiedz gdzie kupić dobry materiał,okna,dachówkę itp...... z góry dziękuję. Napisz na priva, co Cię mniej więcej interesuje (jaki materiał na ściany, dach itp) Okniarza też mam do polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts