vitoslav 18.01.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Handlowcy straszą, że kominek z płaszczem po pięciu latach do wymiany... Myślę, ze chcę sprzedać DGp... Ale tak na serio - jak z trwałością? Czy stosuje się inhibitory korozji, aby zabezpieczyć przed przerdzewieniem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WDABKOWSKI 19.01.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 handlowcy straszą, że kominek z płaszczem po pięciu latach do wymiany... Myślę, ze chcę sprzedać dgp... Ale tak na serio - jak z trwałością? Czy stosuje się inhibitory korozji, aby zabezpieczyć przed przerdzewieniem??? witam.kominki włoskie o nazwie ctm z płaszczem wodnym istnieja na polskim rynku od ok,8-9 lat i jeszcze nie słyszałem o żadnym zgłoszeniu żeby co kolwiek cos sie z nimi działo,a co czodzi o inchibitory korozji to nie zaszkodzi dodac.właśnie zajmuje sie nowoczesna technika grzewcza i kominkami z płaszczem wodnym .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WDABKOWSKI 31.01.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 handlowcy straszą, że kominek z płaszczem po pięciu latach do wymiany... Myślę, ze chcę sprzedać dgp... Ale tak na serio - jak z trwałością? Czy stosuje się inhibitory korozji, aby zabezpieczyć przed przerdzewieniem??? witam.kominki włoskie o nazwie ctm z płaszczem wodnym istnieja na polskim rynku od ok,8-9 lat i jeszcze nie słyszałem o żadnym zgłoszeniu żeby co kolwiek cos sie z nimi działo,a co czodzi o inchibitory korozji to nie zaszkodzi dodac.właśnie zajmuje sie nowoczesna technika grzewcza i kominkami z płaszczem wodnym .pozdrawiam witam.inhibitory dodaje sie do każdego układu otwartego,wiec do kominków jak najbardziej powinno się dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 01.02.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Mam prośbę.Pisz małymi literami. Lepiej się czyta.Kominek z płaszczem wodnym, to to samo co kocioł c.o. z górnym spalaniem zazwyczaj.Trwałość zależy w dużej mierze od dwóch spraw.1) Dobry komin2) Suche drewno-wysezonowane tak ze dwa lata przynajmniej, nawet pod chmurką, ale wysezonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts