maggel 24.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam Trójmiasto Jestem nowy na tym forum zaczynam na wiosnę lub trochę póżniej budowę w Gdańsku.Szukam opini na temat budowy ścian zewnętrznych z Silikatów i ocieplenia ich .Mam jeszcze kilka innych pytań ale na początek chyba wystarczy ten jeden. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.02.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Zanim cię ktoś ochrzani, skorzystaj z wyszukiwarki... Chyba już wszystko, co było można, to powiedziano w innych wątkach... Ale może by tak KLUB BUDUJĄCYCH Z SILIKATÓW??? Tak na serio, ja też o nich myślę, podobają mi się ekologicznie, solidne no i cena umiarkowana. Ale ocieplić trzeba dobrze... Mój mąż się uparł na 20 cm styropianu a ja wcale nie uważam tego za przesadę.... Poczytaj posty Rydzu. Acha, ostatnio był wątek o cenach ogrzewania (rachunek za gaz czy coś takiego), tam było głównie o silikatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 24.02.2006 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 ale to juz było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 28.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Najwięcej w tym temacie było w wątku: Jak budować SILKĄ? A krótko to:Jeszcze raz bym budował z tego materiału a w szczególności wykorzystałbym możliwości modułów E (elektrycznych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts