Leszek_Kr 20.11.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam, jest to mój pierwszy wpis, zatem proszę o wyrozumiałość. Niedawno z żoną kupiliśmy działkę w Izabelinie, z domem w stanie surowym. Na wiosnę rozpoczniemy prace, teraz jednakże chcielibyśmy uporządkować teren - jest sporo ziemi narzuconej (spod wykopów fundamentów) na terenie działki, obecnie na niej rosną chwasty i trawa. Czy ktoś orientuje się, ile czasu może zająć praca spychacza - obszar około 600-700 m.kw. do uporządkowania. Stawki znam - od 80 do 100 zł za godzinę, zależy od wykonawcy. A może jest ktoś wart polecenia? Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 20.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 zależy, co i ile ma zgarnąć.Daj zdjęcie to łatwiej bezie powiedzieć, a tak wróżenie z postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek_Kr 20.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 zdjęcie wysłałem e-mail'em - nie umiem jeszcze wklejać zdjęć na forum Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek_Kr 30.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Znalazłem dobrego fachowca - zrobił pracę w ciągu 4 godzin i jest naprawdę bardzo ładnie. Wiele zależy od maszyny - Jeśli jest to dosyć duży spychacz, to ok. 700-800 m.kw. niezbyt wysokich pryzm zrobi w ciągu właśnie ok. 4 godzin. Jeśli przyjedzie małym spychaczem, np. Ostrówek, to murowane 10 godzin roboty. Ja w końcu znalazłem na forum grupy budującej Izabelin namiary i już mam teren uporządkowany. Dzięki wszystkim za pomoc. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts