Artur1971 20.01.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Czy ktoś zastanawiał się nad wyborem tego projektu lub buduje taki dom: http://www.stylowydom.com.pl/projekty/zfg2/zfg2.html Może jakieś uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.01.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 mnie się podoba, brakuje tylko spiżarni a tak to całkiem ładny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota12 23.01.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Co do tego projektu targaja mną uczucia od 2-3 mies. Dom jest dla mnie jak marzenie (ma drewniany ganek!!!), muślałam ten, albo żaden. Najpierw wydawał sie zbyt drogi dach. ostatecznie wyszło, że dom w tej wersji nie zmieści się na działce, ponieważ linię zabudowy mamy przesuniętą aż 11 m od drogi, a nie chcemy wisieć sąsiadowi na siatce, tym bardziej, że główne okna salonu tam wychodzą. Przeżyłam szok, jak wizytując swoją działkę w odległości 1 km zobaczyliśmy WYBUDOWANY !!!!!! dom ze stajni Szewczyka (z zimowym ogrodem). Ciesze się,że pisze ktoś z Torunia. To blisko nas. Może będzie można chociaż popatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur1971 24.01.2005 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Witaj Dorota, My już się zdecydowaliśmy. Finanlizujemy zakup projektu. Co prawda na początku był wybierany inny projekt z tej samej pracowni ale nie mieliśmy już siły na walkę z zmianą warunków zabudowy ( kąt nachylenia dachu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 27.01.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Projekt bardzo fajny,tez sie nad nim zastanawialam,ale jak dla mnie ma zbyt male pokoje na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur1971 01.02.2005 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Hmmm, małe pokoje... W sumie nam to nie przeszkadza a i tak uwazamy że pokoje są w miarę odpowiednie. Spotykalismy się z wieloma projektami gdzie były jeszcze mniejsze - ale jest to kwestia indywidualnych oczekiwań. Uznaliśmy, że bardziej istotne jest rozplanowanie parteru, gdzie i tak spedza się większość czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkus 01.02.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 niewiem dlaczego ale to przekierownie nie dziala, a chcialem zobaczyć ten projekt...zwlaszcza że ma ganek ..podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur1971 02.02.2005 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Hmm... Działa. Może spróbuj wejść na stronę główną pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkus 02.02.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 fakt dzisiaj dziala ...rzeczywiscie ładny projekt ..i ten ganek od frontu dodaje uroku. Generalnie nie ma się do czego przyczepić wszystko ma to co powinien miec dom ... no tak... przecież ma te swoje 180m2 pow. użytk. więc co ty się dziwic, ze wszystko się zmiesciło Ale tak na poważne to nie ujmując mu urody to jednak jakoś obcy się wydaje, widze go bardziej w ameryce niz u nas ...ale jeżeli jednak kogos złapał za serce, to uważam że ten dom potrzebuje dużej działki... min 10m od sąsiadów (przynajmniej szerokiej działki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts