ewamin 26.04.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie Staram się znależć listę rankingową wykonawców. Właśnie jestem na etapie rozmów z kilkoma wykonawcami i chciałabym poczytać ewentualne wypowiedzi na ich temat, bo nie wiem na kogo się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 26.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 nie ma takowej.Wejdz w dzial Grupy Budujace i znajdz szczecinska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 26.04.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Wchodziłam na grupę szczecińską ale tam jest ponad 800 stron czy to znaczy, że mam przeszukać każdą z nich?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 27.04.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 tego wlasnie sie obawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts