burifanek 03.01.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam Wszystkich budujących w okolicach Żywca bo tam zamierzam zacząć budowę Mam nadzieję że nie jeden tam buduje i udzieli dobrych rad jak już wystartujemy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 05.09.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Witam Cie Burafinek. Nasze posty juz mialy okazje sie skrzyzowac. Co prawda ja nie z Twoich rejonow ale cala polowa mojej rodziny jest z Zywca wlasnie. Sporysz dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 06.09.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Witaj emwu!miło Cię widzieć być może jak kiedyś w końcu zjedziemy do pokończonych domków i odwiedzjąc Swoją rodzinę zachaczysz i o Mnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.09.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Witojcież Żywczanie ja co prawda teraz niskopienny bo z opolskiego ale 26 latek mieszkałem kolo Żywca. Wszystkiego dobrego i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts