Thor 16.03.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 mam rozne pomysly ale brak mi mozliwosci . dotycza roznych dziedzin zycia i pracy . na poczatek moze taki : proponuje zeby w kilka osob stworzyc "cos" co bedzie pozwalalo nam nie placic podatkow . wbrew pozorom uwazam to za mozliwe i nie kolidujace z obowiazujacym prawem. miom zdaniem odpowiednia organizacja i niewielkie srodki a byloby to mozliwe. do realizacji tego projektu moim zdaniem potrzebny byl by ktos kto jest w stanie zalozyc i administrowac portalem internetowym i pare jesze osob . napisalem o tym tutaj bo ludzie przegladajacy te fora wydaja sie byc "normalni" czytajac ich wypowiedzi. panuje tu pomocna i przyjazna atmosfera (bynajmniej wsrod stalych bywalcow ale nie generalizuje ). szukam tez ludzi z roznych dziedzin zawodowych z ktorymi chetnie podyskutuje o moich ciekawych pomyslach i sugestiach w wielu dziedzinach..pozdrawiam i mam nadzieje ze cos sie rozkreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 16.03.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Powodzenia Może by tak zacząć legalnie i ciężko pracować...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thor 17.03.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 bardzo chetnie chcialbym legalnie i ciezko pracowac i zeby wystarczalo do 1-go. moze ktos na to ma pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 17.03.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 mogę być księgowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts