Artha 22.03.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Witam serdecznie:) Dokladnie od tygodnia znajduje sie w gronie osob budujacych wlasny dom:) jestem zielona jak szczypiorek na wiosne i mam wielka nadzieje, ze zanim popelnie kolejne glupoty, to znajdzie sie jakas dobra Dusza, ktora wybije mi to ze lba:) Tymczasem pozwole sobie sie Panstwu przedstawic:)) Dorota Gudaniec, jeszcze mieszkanka Wroclawia a juz niebawem Stanowic kolo Olawy, lat 33 - szczesliwa posiadaczka meza , trzech corek, kota i domu jak na razie na papierze ) Wybudowac sie musze do konca sierpnia poniewaz juz zdazylam sprzedac mieszkanie:) Dom bedzie w technologii szkieletowej wiec o ile zdaze z papierologia sie wyrobic to mam szanse nie stac sie bezdomna:) To tyle tytulem wstepnej przezentacji:) Licze, ze znajde tu grono przyjaciol:) Artha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 22.03.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Prosze najpierw wybrać Grupe wroclaska i tam sie prezentowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artha 22.03.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Prosze najpierw wybrać Grupe wroclaska i tam sie prezentowac. Dziekuje za podpowiedz.....a jak to zrobic? bylam przekonana, ze wlasnie wybralam ta grupe.... Artha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.03.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 W KLubie Budującym, parę postów niżej, lub wyżej, jest Grupa Wrocławska, kliknąć na niej i już tam jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts