grzes73 20.01.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 dowiedzialem sie tydzien temu od architekta, ze ponoc weszly nowe przepisy ktore zabraniaja wykonywania bezposredniego przejscia z garazu do kotlowni. czy ktos moze to skomentowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa szymkiewicz 20.01.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Przyznam szczerze, że o niczym takim nie slyszalam. We wtorek byliśmy z mężem u projektanta robiącego adaptację do projektu Emanuela i nic nam nie mówil o takich przepisach. W naszym projekcie do kotowni wchodzi się wlaśnie z garażu. Sama jestem ciekawa jak to jest z tym przepisem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 20.01.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Ja też tak mam. Co prawda w projekcie nie było w tym miejscu kotłowni ale zrobiłam zmianę wstawiłam komin no i ktos to zaakceptował. Więc chyba nie powinni się czepiać. Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.01.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Mocny news!Ja tez mam w projekcie drzwi garaż-kotłownia. tydzień temu to dziwny termin - może raczej coś od nowego roku, ale zdaje się że nie było zmian w prawie budowlanym ostatnio. Jakieś bliższe szczegóły co do źródła mile widziane!pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzes73 20.01.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 jak pisalem: tydzien temu sie dowiedzialem od architekta. wejsc moglo faktycznie od nowego roku. niestety nie znam blizszych szczegolow. po prostu mam takie przejscie w swoim projekcie i to byl komentarz ze strony architekta ktory ma robic adaptacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 20.01.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 to może wyślij to jako pytanie do specjalistów muratora - chyba mają jakiś dział kontaktów z klientem (poza tym forum, które zakładam że BACZNIE obserwują - niniejszym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts