Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam serdecznie:)

Gość Artha

Recommended Posts

Witam serdecznie:)

Dokladnie od tygodnia znajduje sie w gronie osob budujacych wlasny dom:) jestem zielona jak szczypiorek na wiosne i mam wielka nadzieje, ze zanim popelnie kolejne glupoty, to znajdzie sie jakas dobra Dusza, ktora wybije mi to ze lba:)

Tymczasem pozwole sobie sie Panstwu przedstawic:))

Dorota Gudaniec, jeszcze mieszkanka Wroclawia a juz niebawem Stanowic kolo Olawy, lat 33 - szczesliwa posiadaczka meza , trzech corek, kota i domu jak na razie na papierze )

Wybudowac sie musze do konca sierpnia poniewaz juz zdazylam sprzedac mieszkanie:)

Dom bedzie w technologii szkieletowej wiec o ile zdaze z papierologia sie wyrobic to mam szanse nie stac sie bezdomna:)

To tyle tytulem wstepnej przezentacji:) Licze, ze znajde tu grono przyjaciol:)

Artha

Cześć Artha!

Nie przejmuj się. Osób dopiero zaczynających budowę jest zapewne na tym forum wiele i jak zaczniesz przeglądąć różne wypowiedzi to zobaczysz ile tutaj jest bab (tylko co niektóre pseudonimy mogą człowieka zmylić). Ja również niedługo zaczynam i czasami cegły i różne takie rzeczy zaczynają mi się śnić po nocach. Życzę więc powodzenia i optymizmu. Co prawda niektórzy straszą , że dopiero teraz zaczną się kłopoty i stresy ale ja wychodzę z założenia , że pewnych rzeczy i błędów nie da się uniknąć więc po co się zamartwiać.

Pozdrawiam