Tomek.B 06.07.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Witam, Zaczynam budowę domu (projekt TAS, pracownia ExtraDom - dom niepodpiwniczony, pow. użytkowa wraz z garażem i kotłownia to 163,5m2). Jesli ktos zna ten projekt prosze o kontakt. Równoczesnie poszukuje używanej, niedrogiej betoniarki w okolicach Olsztyna, Szczytna. Jestem na etapie tworzenia kosztorysu, gdyby ktoś mnie wspomógł i wysłał przykładowy, bądź podał użyteczny link, byłbym bardzo wdzięczny. Kazda pomoc jest nieoceniona. Ile może kosztować mnie taka inwestycja?(przy duzym udziale rodziny w wykonaniu robót). Prosze o kazda informacje bo sytuacja zaczyna mnie przerastac:)Jakie hurtownie, betoniarnie byście polecili w Olsztynie?PozdrawiamMoj adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackre 06.07.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Budowa jest przyjemnością więc nie stresuj się za bardzo. Napewno ktoś ci pomoże. Trafiłeś pod właściwy adres - Forum rządzi forum radzi forum nigdy cie nie zdradzi Wejdz na grupę olsztyńska i zaraz będziesz miał odpowiedz na wszystkie nurtujące cię pytania pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 06.07.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Wejdz na grupę olsztyńska i zaraz będziesz miał odpowiedz na wszystkie nurtujące cię pytania pzdr No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popi 06.07.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Budowa to coś bardzo nerwowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts