Wwiola 30.08.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nierzadko tutaj na forum pojawiają się takie pytania czy warto. My własnie się przeprowadziliśmy, dziś jestem po drugiej nocy spędzonej w nowowybudowanym domu. I co prawda budowa jeszcze w toku, bo jeszcze szaleje glazurnik, jeszcze trzeba wykończyć kominek, jeszcze nie ma elewacji, ba nawet jeszcze nie ma ciepłej wody, bo gaz będzie (mam nadzieję) dopiero w przyszłym tygodniu to radośc jest wielka !!! Dojazd do pracy zajął mi 15 minut autem, w domu śpi się rewelacyjnie ( świeże powietrze, ciiiiiisza,ciemno), a poranne "przeciągnięcie się" na zadaszonym tarasie (mimo deszczu) przebija wszystko ! I kominek rozpalony, bo na dworze słota i wygodna kanapa w salonie ( tylko narazie nie ma czasu jej używać, bo sprzątania duzo) i wygodna kuchnia i nawet bałagan cieszy Z naszego punktu widzenia - warto !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Wwiolka ..... a Ty przypadkiem z tym kominkiem, tarasem, etc. to nie piszesz o mnie ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 30.08.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 co, nie wiedziałeś że żona się udziela na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 31.08.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 dobre J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts