Wiesław Gac 05.09.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich. Szukam działki budowlanej w murowańcu. Czy moze ktoś posiada informacje na ten temat? Interesuje mnie działeczka do kwoty 30000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 05.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich. Szukam działki budowlanej w murowańcu. Czy moze ktoś posiada informacje na ten temat? Interesuje mnie działeczka do kwoty 30000zł Wejdź do... Grupy Bydgosko-Toruńskiej na pewno dowiesz się więcej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesław Gac 06.09.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Dziękuję wszystkim za podanie informacji gdzie mogę kupić działkę w Murowańcu.Muszę powiedzieć że jest dość duża rozpiętość cenowa.Biura nieruchomości ogłaszają sprzedaż działek w Murowańcu w kwocie od 20zł do 26zł za metrPani z spółki "Murowaniec" oferuje działeczki w cenie 35zł netto za metr, po dodaniu vat wychodzi 42,70zł za metr kwadratowy -wydaje mi się że to drogo w porównaniu do biur posrednictwa nieruchomości.Powiedzcie w jakich cenach wy kupowaliście swoje działeczki.Nadal czekam także na wiadomości gdzie i od kogo mogę kupić taką dzaiałeczkę tanio do kwoty 30000złPozdrawiam wszystkich i idziękuję za info..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.09.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Zapraszamy ponownie do naszej grupy. No chyba, że nie chcesz się z nami kolegować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts