jarpy 09.05.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2002 WitamSpecjalnie dla EdziDomy z bali budują w okolicach Bielska-Białej, a w zasadzie w samym Bielsku – dzielnica Straconka, powstają tam jak grzyby po deszczu. Z tego co się orientuję jest tam kilka takowych użytkowanych od ładnych paru lat. Jeżeli idzie o budowę to budują je górale. Jeżeli jesteś zainteresowana ekipą to postaram się o namiar na nich:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.05.2002 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2002 Wielkie dzięki za informacje.Muszę to wszystko trochę usystematyzować i zrobić jakiś plan, bo mam trochę namiarów.Mam już projekt domku, muszę jeszcze (tzn. architekt miejscowy) zrobić lokalizację budynków na działce (dom i garaż wolnostojący) a potem zrobię rajd szlakiem domów drewnianych, bo decyzji dotyczącej technologii już nie zmienię.Jak pooglądam i mi się spodobają to poproszę Cię o namiary.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atf 06.06.2002 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 Cześć Edzia!!Śledziłem Twoje wypowiedzi rozterki, wątpliwości itp itdJestem już bliski zdecydowania się na bale. Chętnie spotkałbym się żeby pogadać. Może jakoś na boku. Znajdziesz czas będę b. wdzięczny.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.06.2002 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2002 Bardzo chętnie.Wysłałm Ci informację na priv.Daj znać czy doszłypozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bbb 11.06.2002 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Ewa ja też byłbym zainteresowany.atf a Ty już coś zdecydowałeśzbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts