Mery64 28.01.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 budowanie bez kierownika budowy to tak jak leczenie się antybiotykami bez konsultacji z lekarzem. Każdy kto myśli ,że po przeczytaniu kilku artkułów w prasie fachowej wie dużo jest raczej w dużym błędzie. Ja jestem kierownikiem budowy i na każdej budowie wychwytuję minimum 2,3 duże błędy , których nie wychwyci nawet bardzo "oczytany" inwestor brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bena 28.01.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Twoje wypowiedzi są rzeczowe [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Bena dnia 2003-01-29 09:04 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bena 28.01.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Ketiso interesują mnie typowe błędy jakie popełnianie są na budowach w celach czysto dydaktycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 28.01.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Mery64 Jak sądzę wyrwanie z kontekstu tej wypowiedzi ma jakiś zamierzony cel.Zobaczę jaki? HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 28.01.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2003 Mery Bardzo ciekawy temat poruszyłaś.Będę rozpoczynał budowę na wiosnę i bedę miał swojego inspektora , który będzie jednocześnie kierownikiem budowy( buduje systemem gospodarczym- ekipa solidna , ale nie mają uprawnień, kierownika budowy)Podaj przykłady na co należy szczególnie zwrócić uwage , gdzie są błędy?Pozdrawiamagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts