JW 18.01.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2003 Zamierzam zacząć budowę na wiosnę w Zabrzu - aktualnie robi się projekt (mała działka i nietypowe osiedle - zabytek) jednym słowem na początku troche więcej kasy, mam nadzieję, że będę miał to, co chcę!? Jak będzie projekt, zaczynam szukać firme budowlaną, może ktoś zna z okolicy kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.01.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2003 A w której części Zabrza się budujesz ?Mieszkałam w Zabrzu,to miłe spotkać "krajana" na forum.Od 2 lat siedzę w Warszawie i nie często odwiedzam stare kąty.Co tam słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JW 26.01.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2003 Właściwie to centrum, osiedle przy MULTIKINIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.02.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Witam ! Mógłbym zbudować dla Ciebie dom. Mieszkam niedaleko Zabrza. Posiadam doświadczenie w budowie domów, również z Ytongu. Mógłbym być również Twoim kierownikiem budowy lub inspektorem nadzoru. Sużę moim doświadczeniem. Przygotowuję także dokumenty dla banku, weryfikuję kosztorysy, pomagam spisać dobrą umowę z wykonawcą, znależć tanie materiały. Oto moje namiary:032/ 22 42 3690504 666 511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.02.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 WITAJ:smile:Pozdrawiam ze Sczecina:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts