EDZIA 18.04.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Już chyba czas otworzyć wątek dla dwutysięczników.Dziś Opal weszła w ich grono - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 O kurka wodna, gdzie i kiedy? Nie zauważyłam Dziękuję za gratulacje. Choć tę ilość przypisuję bardziej okresowi zarejestrowania na forum niż częstotliwości. Stara forumowiczka ze mnie. Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 A swoją drogą ciekawa jestem jaki czas do znudzenia się forum...Ktoś ma jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 18.04.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Opal... moje gratulacje... daleko mi do Ciebie oj bardzo daleko, ale co tam kiedys cie dogonie. Może jak bede stawiał mój nie wiem 4-ty czy 5-ty dom hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts