Ahonia 07.06.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witajcie! Jestem pierwszy raz na tym forum i pozdrawiam wszystkich zapaleńców budowlanych. Poszukuje dobrego fachowca od kominka (otwartego) aby go ulepszyć i troche przerobić z zewnątrz. Ten, który mam strasznie dymi do wewnątrz i mam go dosyć. Czy znacie takiego kominkarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahonia 08.06.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 zapomniałam dodać, że chodzi o Warszawę (dokładnie Izabelin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.06.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 przepraszam, że ja ci nie pomogę (inny rejon) ale naprawdę tak bardzo jesteś niezadowolona z kominka otwartego? ja właśnie w planach miałam otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahonia 27.06.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Nie zamierzam go zamykać bo oglądanie ognia zza okna to nie dla mnie. Otwarty jest jak najbardziej najładniejszy ale chodzi mi o poprawienie go ponieważ coś jest nie tak (nie znam się ale możee zła wentylacja, czy może trzeba coś na komin założyć aby był lepszy cug i nie zawiewało mi do środka). Otwarty kominek nie ogrzewa pomieszczenia tak jak zamkniety ale przecież mam do ogrzewania piec a nie bawienie się w dokładanie do kominka "drewna" i wyrzucanie popiołu.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.06.2004 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 no to, kamień spadł mi z serca.a mnie wszyscy odradzają otwarty, jednak niezmiennie trwam przy swoimpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts