Kacha72 24.11.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam wszystkich Staliśmy sie szczęśliwymi posiadaczami dziełki na Bezrzeczu na górce za Zaściankową ....moze ktoś też tam buduje , szukam " taniego" projektu na 6 pokoi może coś podrzucicie , na początek to tyle bo i tak nie wiem o co pytac bynajmniej na razie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.11.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 wpadnij do grupy szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.11.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Udało mi sie tam dotrzeć chociaż miałam problemy tak to jest z początkujacymi , ale od dzisiaj raczej bede stałym bywalcem dzięki i pozdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 02.12.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 polecam projekt domu który ja buduję, to "SARA" z Pracowni Projektowej ARCHIPELAG z Wrocławia.http://www.archipelag.pl/ Ja jestem bardzo z tego projektu zadowolona, jest to dom prosty ale ma bardzo dobrze rozplanowane wnętrza dzięki czemu jest funkcjonalny. Wprawdzie na dziś jakieś małe zmiany już bym zrobiła ale i tak jeszcze wszystko da się zrealizować po mojej myśli ponieważ dom jest w stanie surowym otwartym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 02.12.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 ...szukam " taniego" projektu na 6 pokoi może coś podrzucicie ... Na 6 pokoi to już taki tani nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts