Jaro_o 19.04.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam! Budować będę w Rosnówku (gm. Komorniki) za jakiś miesiąc (czekam na pozwolenie na budowę). Pozdrawiam wszystkich, Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.04.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witaj na forum dowiesz się tutaj wiele ciekawych i pomocnych porad jak coś to pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.04.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam! Budować będę w Rosnówku (gm. Komorniki) za jakiś miesiąc (czekam na pozwolenie na budowę). Pozdrawiam wszystkich, Jaro Witaj, i ...powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam! Budować będę w Rosnówku (gm. Komorniki) za jakiś miesiąc (czekam na pozwolenie na budowę). Pozdrawiam wszystkich, Jaro poszukaj swoje gruke tam napewno ci we wszystkim pomoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaro_o 20.04.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Przepraszam, chciałem się dopisać do grupy Wlkp. ale coś pomyliłem... Nie wiem jak to cofnąć >>> Jaro* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts