początkująca1719500612 15.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam...jestem z W-wy...nie mam kompletnie doświadczenia z zakresu budowy...a chciałabym ją zacząć ...mam projekt wstępny..murator - D36 ..może ktoś by mi podpowiedział co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam...jestem z W-wy...nie mam kompletnie doświadczenia z zakresu budowy...a chciałabym ją zacząć ...mam projekt wstępny..murator - D36 ..może ktoś by mi podpowiedział co dalej? Dalej znaleźć dobrego projektanta w celu adaptacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam...jestem z W-wy...nie mam kompletnie doświadczenia z zakresu budowy...a chciałabym ją zacząć ...mam projekt wstępny..murator - D36 ..może ktoś by mi podpowiedział co dalej? Termosik, ramka fajek i : WITAJ zanim zapytasz poszukaj :) Najlepiej zacznij od: "prawo i pieniądze" "wymiana doświadczeń" "dzienniki budowy" - ludzkie perypetie "lista płac" "Dokumenty własne" Pozdrawiam i all the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam...jestem z W-wy...nie mam kompletnie doświadczenia z zakresu budowy...a chciałabym ją zacząć ...mam projekt wstępny..murator - D36 ..może ktoś by mi podpowiedział co dalej? Dalej znaleźć dobrego projektanta w celu adaptacji projektu. jak jest działka... własna... i plan zagospodarowania w gmienie i mapa do celów projektowych ehhhhhhhhhh .. dużo tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam...jestem z W-wy...nie mam kompletnie doświadczenia z zakresu budowy...a chciałabym ją zacząć ...mam projekt wstępny..murator - D36 ..może ktoś by mi podpowiedział co dalej? Dalej znaleźć dobrego projektanta w celu adaptacji projektu. jak jest działka... własna... i plan zagospodarowania w gmienie i mapa do celów projektowych ehhhhhhhhhh .. dużo tego :) skoro ma projekt to zakladam ze ma dzialke jak kupowac projekt bez dzialki mape do celow projektowych moze zalatwic projektant. Dlatego jesli sie pojecia nie ma, zglosic sie do projektanta - on pokieruje co dalej, moj przeprowadzil cala papierkowa robote nawet - odplatnie oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts