Mariuszek 18.10.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam wszystkich Po długich poszukiwaniach wydaje mi się, że wreszcie znalazłem działkę . Oczywiście kompromis pomiędzy odległością od Warszawy a ceną . Wybór padł na Krupią Wólkę. Napiszcie jak się tam mieszka, jak wygląda możliwość dojazdu do Warszawy, nie tylko samochodem. Gdzie konkretnie znajduje się tor "samochodzikowy". Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszek 25.10.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Nie będę mieć sąsiadów na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcheslav 17.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 hej Mariuszek - kupiłeś tę działkę? Jeśli tak, to będziemy sąsiadami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszek 22.11.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam sąsiada . Umowa przedwstępna podpisana . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcheslav 22.11.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Cieszę się, jeśli interesują Cię jakieś informacje o Naszej Wsi to pytaj śmiało. Mieszkam tu od 4 lat, coś niecoś już wiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts