beata12 20.01.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Hej!Czy ktoś buduje BM 81 ?Proszę skrytykujcie ten projekt. http://nowydom.onet.pl/2212,projekt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 23.01.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Witaj beata12, jam jest jednym z tych kilku ( Orzełek, Jaroj, ACCA5 i chyba inni ??) budowniczych BM 81 lub podobnych projektów AGROBISPA_KONTRASTU. Mam już stan surowy, zadeskowaane okna, o perypetich piszemy , b. rzadko w linku projekt BM 81 biura projektowego agrobisp lub kontrast w częstochowie ( lub coś koło tego ) może skopiuję adres na forum to podam, albo wpisz w wyszukiwarkę jacques to znajdziesz. Krytykował nie będę bo mi się podoba, ale swoje wady i zalety też, jak każdy inny też ma. Czyżbyś miała dylemat BM 81 D 12, czy coś pomieszłem.Jacques Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 23.01.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5033&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=b47fed55684b0862add394de3b5adc4a to ja jacques chyba sie udało , albo i nie. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 23.01.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 a , zzapomniałem , że jest jeszcze konkurencyjny link ; http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30976&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= pozdr. jacques Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 23.01.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 beata12 do wyszukiwarki wpisz projekt K3 z kontrastu , bo drugi skrót chyba nie działa jacques Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 23.01.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 jednak działa , bo w informatyce ważna jest każda kropka i kreska, podobnie jak w alfabecie Morsa j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata12 24.01.2005 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Jacques, wielkie dzięki za twoje cenne informacje. Mamy zamiar na wiosne ruszyć z budową i chętnie pooglądałabym cos co już trochę wystaje już z ziemi , ale nie znalazłam nikogo w okolicy ( Opole, Wrocław ). Może masz jakieś zdjęcia ?Wyślij proszę.......... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 26.01.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 witam beata12 , zdjęcia mam, ale analogowe, jedno mam zeskanowane na CD ale nie oddaje całości, jak zeskanuję inne to wyślę, pozdrowienia j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 09.02.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 witam beata12 wkleiłem, na razie tylko 2 zdjęcia , z resztą poczekam bo coś słabo wpisuje, adres wklejam i sprawdzę czy działa. Zdjecia są analogowe - zeskanowane na CD i dlatego niezbyt dobrej jakości j http://foto.wp.pl/sf_zdjecia.php?aid=5283993&menu_pwd[1133685]=/1133684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 09.02.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 sprawdzałem i o dziwo działa j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 09.02.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 ale numer po zaologowaniu i podaniu hasła można zdjęcia powiększyć, więc chyba będziesz musiała się zalogować, chyba za darmo ?? pozdr j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 u mnie niestety ten link ze zdjeciami nie działa włącza sie poczta wp.pl???Ja dopiero od wiosny startuję . Zaczynam od płotu z siatki lesnej i żywoplotu z grabu lub tui. planuje tez studnie bo mowia,że lato bedzie upalne. dopiero wtedy reszta. może stan surowy.Jak starczy czasu bo niestety duzo pracuję a dzieci małe . Z checia dołączam sie do dyskusji na temat waszych projektów. Mam za to czas na sledzenie watków o waszych budowach i przemyslenia na temat np. ogrzewania i ścian. te forum jest bardzo przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 11.02.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 ale dziadownia, wgrałem wczoraj , zupełnie innym łączem niż w pracy, z własnego superszybkiego laptopa jeszcze osiem innych zdjęć , a nawet jak się zaloguję i podam hasło, to otwiera album z informacją, że jest 10 zdjęć, a po przejściu do 2 go wszystko się kończy ???? nie rozumiem co jest grane, przecież nie chcę własnych zdjęć, które JUŻ mam !!!. Jak WAM szanowni forumowicze otwiera się ten adres jak wyżej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 11.02.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 jak sie zalogowałem , to dłao się tym razem otworzyć 10 zdjęć, nawet zmieniłem/ dołączyłem opisy, ale jak sprawdzałem to nic nie ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 12.02.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 witaj ACCA5, dodałe zdjęcia do albumu Jacques budowa BM 81 i BM 81 Jacques , oba na wpFoto, jak sie otworzy okno dialogowe do logowania , to się zaloguj pod swoim logo i hasłe , i TU daj znać, czy ci się otwiera album, jak nie to coś pokombinujemy, bo umieszczałem opisy do zdjęć i raz są , a drugim razem ich nie ma , czyli sieć w całej okazałości. zdjęcia analogowe, zeskanowane, ale co nieco widać, pozdrowienia J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 12.02.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 na próbę wklejam adres z powiększenia jednego ze zdjęć j http://foto.wp.pl/sf_szczegoly.php?zid=5292198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 12.02.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 mi otwiera ,al 10 a w albumie jest 12 ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 12.02.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 No wreszcie udalo mi sie zobaczyć twoje dzieło. Super, najlepsza jest perspektywa ostatniego zdjecia, fajnie wszystko widac i mozna sobie wyobrazić twoja działkę po zakonczeniu budowy i zamieszkaniu. i oczywiscie po wykończeniu. W projekcie dom wyglądana wiekszy. Zazdroszcze że masz juz tyle za sobą.Co prawda duzo przed tobą ale..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 12.02.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 No wreszcie udalo mi sie zobaczyć twoje dzieło. Super, najlepsza jest perspektywa ostatniego zdjecia, fajnie wszystko widac i mozna sobie wyobrazić twoja działkę po zakonczeniu budowy i zamieszkaniu. i oczywiscie po wykończeniu. W projekcie dom wyglądana wiekszy. Zazdroszcze że masz juz tyle za sobą.Co prawda duzo przed tobą ale..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacques 14.02.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 witam ACCA5 , ale on jest duży, zdjęcia trochę oszukują, perspetywa też, jak dla mnie niektóre ze stron są mniej atrakcyjne widokowo, szczególnie na zdjęciach , bo w rzeczywistości wygląda dużo, dużo ładniej, tak wypowiada się większość "zazdrośników". Na dowód ,że jest długi , jako miarka może "służyć" mój punkci lub teściu 178 cm żywej długości, lub prosty przelicznik , 1 pustak= 25 cm wysokości i długości, miłego budowania J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts