Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:D :D :D Witaj beata12, jam jest jednym z tych kilku ( Orzełek, Jaroj, ACCA5 i chyba inni ??) budowniczych BM 81 lub podobnych projektów AGROBISPA_KONTRASTU. Mam już stan surowy, zadeskowaane okna, o perypetich piszemy , b. rzadko w linku projekt BM 81 biura projektowego agrobisp lub kontrast w częstochowie ( lub coś koło tego ) może skopiuję adres na forum to podam, albo wpisz w wyszukiwarkę jacques to znajdziesz. Krytykował nie będę bo mi się podoba, ale swoje wady i zalety też, jak każdy inny też ma. Czyżbyś miała dylemat BM 81 D 12, czy coś pomieszłem.Jacques

• 2 weeks później...

u mnie niestety ten link ze zdjeciami nie działa włącza sie poczta wp.pl???

Ja dopiero od wiosny startuję . Zaczynam od płotu z siatki lesnej i żywoplotu z grabu lub tui. planuje tez studnie bo mowia,że lato bedzie upalne. dopiero wtedy reszta. może stan surowy.Jak starczy czasu bo niestety duzo pracuję a dzieci małe . Z checia dołączam sie do dyskusji na temat waszych projektów. Mam za to czas na sledzenie watków o waszych budowach i przemyslenia na temat np. ogrzewania i ścian. te forum jest bardzo przydatne.

:evil: :evil: ale dziadownia, wgrałem wczoraj , zupełnie innym łączem niż w pracy, z własnego superszybkiego laptopa jeszcze osiem innych zdjęć , a nawet jak się zaloguję i podam hasło, to otwiera album z informacją, że jest 10 zdjęć, a po przejściu do 2 go wszystko się kończy ???? nie rozumiem co jest grane, przecież nie chcę własnych zdjęć, które JUŻ mam !!!. Jak WAM szanowni forumowicze otwiera się ten adres jak wyżej J :evil: :cry: :roll: 8) :o :D

:D :wink: witaj ACCA5, dodałe zdjęcia do albumu Jacques budowa BM 81 i BM 81 Jacques , oba na wpFoto, jak sie otworzy okno dialogowe do logowania , to się zaloguj pod swoim logo i hasłe , i TU daj znać, czy ci się otwiera album, jak nie to coś pokombinujemy, bo umieszczałem opisy do zdjęć i raz są , a drugim razem ich nie ma , czyli sieć w całej okazałości. zdjęcia analogowe, zeskanowane, ale co nieco widać, pozdrowienia J

No wreszcie udalo mi sie zobaczyć twoje dzieło. Super, najlepsza jest perspektywa ostatniego zdjecia, fajnie wszystko widac i mozna sobie wyobrazić twoja działkę po zakonczeniu budowy i zamieszkaniu. i oczywiscie po wykończeniu. W projekcie dom wyglądana wiekszy. Zazdroszcze że masz juz tyle za sobą.Co prawda duzo przed tobą ale..? :p

No wreszcie udalo mi sie zobaczyć twoje dzieło. Super, najlepsza jest perspektywa ostatniego zdjecia, fajnie wszystko widac i mozna sobie wyobrazić twoja działkę po zakonczeniu budowy i zamieszkaniu. i oczywiscie po wykończeniu. W projekcie dom wyglądana wiekszy. Zazdroszcze że masz juz tyle za sobą.Co prawda duzo przed tobą ale..? :p

:D witam ACCA5 , ale on jest duży, zdjęcia trochę oszukują, perspetywa też, jak dla mnie niektóre ze stron są mniej atrakcyjne widokowo, szczególnie na zdjęciach , bo w rzeczywistości wygląda dużo, dużo ładniej, tak wypowiada się większość "zazdrośników". Na dowód ,że jest długi , jako miarka może "służyć" mój punkci lub teściu 178 cm żywej długości, lub prosty przelicznik , 1 pustak= 25 cm wysokości i długości, miłego budowania J