mardok6 11.03.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Mam pytanie czy ktoś z okolic Krakowa buduje lub budował w ostatnim czasie dom z projektu Archonu "dom w lewkoniach " .Dzieki za odpowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 16.03.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Mam pytanie czy ktoś z okolic Krakowa buduje lub budował w ostatnim czasie dom z projektu Archonu "dom w lewkoniach " .Dzieki za odpowiedzi . Witaj! My zamierzamy budowac dom w Lewkoniach prawdopodobnie dzis kupię projekt Znalazłeś kogoś kto buduje ten dom gdzieś w poblizu jesli tak daj znać. Gdzie bedziecie się budowac? My w Szycach. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 zajrzyjcie na watek Projekty i architektura tam sa rozne projekty lub w wyszukiwarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 16.03.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 zajrzyjcie na watek Projekty i architektura tam sa rozne projekty lub w wyszukiwarce Patrzyłam ale niko z okolic nie znalazłam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.03.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts